joi, 21 decembrie 2017

Războiul pentru România este în toi


Diversiuni cu țintă precisă

 Trupele parlamentare au voturile decisive

Împlinim 28 de ani de diversiuni mărețe. Din 1989 încoace, România este țara diversiunilor bine puse la punct, care au guvernat și viața, dar și moartea cetățenilor săi. Ca și în celelalte foste țări ale lagărului comunist, după tragerea cortinei de fier și eliberarea popoarelor din Europa de sub tutela sovietică, a urmat tranziția, care pare că nu s-a sfârșit nici acum, prin implementarea democrațiilor originale.

Democrații menite să mascheze subtil sau pe față, trecerea de la regimurile comuniste autoritare la conducerile neocomuniste cu pretenții și spoieli proaste de libertate occidentală.

Toată această dezvoltare a unor așa zise democrații haotice, au fost și sunt implementate de regimente de foști membri ai fostelor partidelor comuniste, din țările fostului bloc sovietic, dar și ai serviciilor secrete, oameni din eșaloanele doi, trei și copii ai foștilor demnitari, deveniți mari apărători ai libertăților civice și oameni de afaceri.

 În prezent, în mai toate aceste țări, conducerea politică dar și mediul de afaceri autohton sunt reprezentate de  persoane provenite din mediile indicate anterior.
Procentul celor aflați la putere din rândul acestor categorii este majoritar comparativ cu cel al persoanelor care nu au avut nici un fel de apartenență politică, directă sau ca urmași, din structurile politice comuniste și de securitate. Firesc, tot aceștia sunt și reprezentanții autohtoni de seamă ai mediului de afaceri capitalist.

În toți acești ani, românii au avut parte de: diversiunea  împușcării Ceaușeștilor,  diversiunile mineriadelor, diversiunea izolării și discreditării Regelui Mihai, diversiuni de acoperirea a jafului și distrugerii economiei naționale, diversiunile  unor alegeri libere și alegerea la putere a unor penali păpușați din laboratoarele de ”creații” și multe altele.

În prezent, ne confruntăm cu diversiunile și scenariile menite să acapareze Justiția, să crească controlul corupților asupra puterii statului de drept, cu scopul de a îndepărta România de structurile Uniunii Europene și euroatlantice și plasarea ei pe orbita intereselor de la Răsărit. Este exact strategia și presiunea la care este supusă și Polonia, o altă țară importantă, vizate fiind și alte țări foste comuniste, dar cu o importanță geostrategică mai mică.

Și în acest an, în decembrie, ca de mulți ani încoace, românii, opinia publică este bombardată cu tot felul de diversiuni, unele mascate sub diverse promisiuni de aflare a adevărului și pedepsire a vinovaților de moartea sutelor de victime ale Revoluției Române din 1989. Acestea au devenit banale, tradiționale și fără nici un fel de urmări.
Oastea de strânsură a străzii

De fapt, chiar Revoluția din decembrie 1989 a fost prima și cea mai mare diversiune pusă la cale vreodată, în România. De atunci și până în prezent, diversiunile în țara noastră au fost la ordinea zilei. Ele au fost și sunt încă gândite, fabricate și puse în practică de diverse laboratoare specializate, țintind diverse scopuri precise, printre care cele mai importante sunt acapararea puterii politice și menținerea țării în anumite sfere de influență geostrategică.

Chiar și la atâția ani de la căderea oficială a comunismului în Europa, țara noastră rămâne o țintă importantă pentru care se duc lupte aprige pentru repunerea ei pe orbita și sub controlul intereselor de la răsărit. Interese răsăritene antiromânești, antidemocratice, antioccidentale, antieuropene.

Războiul pentru România este o realitate, este în toi și se poartă cu mijloace neconvenționale. 

Să sperăm că binele va învinge!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:
RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!

Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.

Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu