vineri, 26 ianuarie 2018

Fetele bune fac totul

Epoca amazoanelor-modelul românesc


În ciuda multor cârcotași, a unor misogini și rău vorbitori, România se poate mândri că are multe fete bune și nebune. Are cu ce! La capitolul discriminare nu poate fi acuzată că marginalizează femeile în favoarea bărbaților. Poate fi un exemplu de europenism pentru multe țări. Fetele noastre, femeile, după cum ne arată realitatea din teren, din politică, de la putere, pot ajunge departe. Sus de tot! Fac premiere de premier femeie. 

Ministre sau ministrese. Gârlă, fără număr! Depășesc numărul guvernelor. La fiecare nou guvern, ne alegem cu tot mai multe ministrese bune. Fetele bune nu doar că urcă rapid în funcții, dar stau acolo unde sunt puse și fac ce trebuie. Fac ce zice șeful, idolul cel mare. Lucrează fără crâcnire, cu abnegație, neobosite, să pună în practică programul de guvernare. Programul partidului, viziunile marelui conducător, pentru binele românilor, pentru prosperitate, demnitate și mai ales libertatea puternicilor zilei. Sunt ca o armată nord coreeană, dar cu profil european.

Fetele bune fac tot ce trebuie! Vasilica, Carmen, Rovana, Rodica, Ecaterina, Sevil, Olguța, Găbița împreună cu multe alte colege de partid și de stat, sunt tari, bune, puternice, docile, apărătoare de neam și țară. Patrioate. La nevoie, sunt o armată de amazoane care stau pavăză marelui conducător teleor man. Sunt aprige când e cazul. Cu ele, partidul, conducătorul suprem și România vor avea ”succesuri” multe. Cu ele, nu mai arde țara și nici babele nu se vor mai pieptăna după capul lor. Conform programului de guvernare și al strategiei marelui conducător suprem.

Vor curge lapte și miere în Țara Românească. Viitor de aur are patria noastră. A început epoca fetelor bune!

Și în alte guverne și sub Văcăroi,Tăricean, Traian/Boc, Ponta, Cioloș au mai fost doamne la guvernare, dar ca cele din zilele noastre parcă nu s-au mai văzut! Armata amazoanelor puterii este completată de amazoanele tăcute, dar foarte bune (respectă cu sfințenie ordinele de partid, votează cum trebuie, nu vorbesc neîntrebate și nici voluntar la microfon, sunt disciplinate) din Parlamentul 
României. 

Alesele bune din Parlament nu se iau în nici un fel după unele alese ”nebune” din opoziție, care au gura mare, protestează, arată hoția cu degetul, fac spectacol, îi atacă pe corupți și penali, fac proiecte de legi, vorbesc neîntrebate. 

Fetele bune nu se bagă în cârd cu fetele rele. De aceea au numai de câștigat. Pe de altă parte, pentru că stau în banca lor, alesele bune nu sunt înjurate, nu li se adresează cuvinte obscene, injurii, nu sunt privite chioriș și bârfite de alegătorii majoritari. În plus, având nota 10 la purtare și considerația șefului suprem, care apreciază la maxim genul feminin, s-ar putea ca într-o bună zi să ajungă sus, ca și colegele mai experimentate din guvern și din Parlamentul European.

Ce dovadă mai mare că România își promovează fetele bune, capabile, de mare viitor? Câte țări cu tradiție democratică sau cu democrații originale se pot lăuda cu vasilici în fruntea guvernului, cu ministrese conducând cu mâini de fier structurile de forță-Poliția, Jandarmeria, mascații? Câte state au astfel de fete bune care schimbă guverne, implementează politici economice, educaționale și administrative și sunt și politiciane de top?

Mai mult, încet, încet, puternicele amazoane încep să-i eclipseze pe colegii din guvern, astfel încât unii oameni de stat bărbați le admiră atât de mult, încât devin și ei un fel de fete bune, docile, ridicând rochița și executând ordinele fără să gândească. Pare un fel de virus al fetelor bune, care se ia și la bărbați. Până și președintele Iohannis pare să se contamineze cu virusul acesta, pare că execută mândru ordinele conducătorului suprem.

Ce mai, dacă guvernarea fetelor bune își mărește sfera de acțiune, să nu ne mire că după România și Uniunea Europeană, unde acestea se afirmă cu putere, fac legile, modelul va ajunge să fie luat în seamă și în America, în Asia, Africa și, de ce nu, la Polul Nord! Sau chiar pe Lună!


Pentru oamenii buni, fete și băieți, pentru oricine citește, articolul este un pamflet și trebuie luat ca atare. Și nu este nicidecum, discriminatoriu la adresa cuiva și mai ales la adresa bărbaților.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:
RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!

Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.

Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu